Eurobasket

Ντράγκιτς: «Δεν κοιτάμε μακριά. Βήμα-βήμα»

Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και ανυπομονεί να μιλήσει με… πράξεις στο Ευρωμπάσκετ, που θα είναι και το τελευταίο του τουρνουά με την εθνική Σλοβενίας.

Χαμογελαστός και προσγειωμένος, ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν είναι ο τυπικός σταρ του ΝΒΑ. Κατακλύστηκε από ερωτήσεις από σλοβενικά και μη ΜΜΕ, αλλά με υπομονή απάντησε σε όλους αποφεύγοντας όμως τα μεγάλα λόγια πριν το τελευταίο του τουρνουά με την εθνική Σλοβενίας.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν έχω συνηθίσει σε τόσο μεγάλες προετοιμασίες, γι’ αυτό κι ανυπομονώ να αρχίσει το Ευρωμπάσκετ», δήλωσε και πρόσθεσε: «Είμαι ψύχραιμος τώρα, αλλά όταν θα έρθει το τελευταίο μου παιχνίδι πιθανότατα θα νιώθω διαφορετικά. Η ουσία είναι πως έφτασε η ώρα να σταματήσω, αλλά ακόμη έχουμε μπροστά μας μια διοργάνωση».

Η πρεμιέρα βρίσκει τη Σλοβενία αντιμέτωπη με την Πολωνία: «Σημασία έχει να αρχίσουμε με νίκη για να σπάσει ο πάγος και μετά θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Πολωνία είναι καλή ομάδα, δεν έχει σταρ μετά και την απουσία του Γκορτάτ, αλλά είναι ισορροπημένη και παίζει ομαδικό μπάσκετ. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x